Vakantietips

Vakantietips voor uw verblijf op Aruba in Villa San Miguel

vakantietip: strandEn dan het genieten van uw vakantie in Villa San Miguel en op Aruba:

Het eiland is in mei 2011 uitgeroepen tot 2e beste reisbestemming van het gehele Caribische gebied van 25 eilanden, waarbij Curaçao een 25e plaats scoorde! De bevolking is sociaal en vooral zeer vriendelijk. De criminaliteitscijfers zijn relatief laag,  politieke onrust is er nauwelijks én het eiland heeft weinig last van orkanen!

En dan die stranden, heerlijke witte stranden, gedrapeerd met palmen, heerlijk helder zeewater in die typische Caribische blauwe kleur, vrije toegang tot alle stranden, geen parkeertarieven, wat een luxe, wat een vrijheid.

 

vakantietip: duikenEn wat te denken van de snorkel- en duikmogelijkheden!

Verder zijn er over het gehele eiland perfecte restaurants, voor ieder wat wils; Nederlands, Arubaanse, Amerikaanse etc. etc. Gesitueerd op romantische plekjes aan of zelfs op het strand, of in de zeer levendige Amerikaanse toeristencentra of in het gezellige Oranjestad; aan de haven of juist in de binnenstad.

Ten opzichte van dit alles is de ligging van Villa San Miguel ideaal, op loopafstand van Eagle Beach, een van de mooiste en rustigste witte stranden, maar ook op nog geen kilometer van een bruisend Amerikaans toeristengebied, de zogenaamde High Rise, met o.a. Mambobeach. Oranjestad, met al zijn kleurrijke winkeltjes, casino’s en aangemeerde Cruiseschepen ligt op 10 minuten met de auto. De luchthaven is op 15 minuten per auto.

De noodzakelijke boodschappen? De grootste supermarkt van Aruba, met o.a. alle bekende Nederlandse producten, ligt op 300 meter van uw vakantievilla.

Vakantietips vervoer:

vakantietip: arubaWij hebben ervaren dat een auto op Aruba een aan te bevelen vervoermiddel is. Alhoewel er voldoende busverbindingen zijn, een bushalte is op 50 meter van de villa, rijden de bussen zeker niet echt regelmatig en is sprake van weinig comfort.

Alle bekende autoverhuurmaatschappijen zijn op Aruba aanwezig, ook op het vliegveld. Reserveren is zeker aan te bevelen. Ons Beheer-verhuurkantoor kan dit ook voor u regelen. Indien u dit wenst, vraag bij het boeken naar de mogelijkheden.

 

 

Bereikbaarheid:

vakantietipsOp Aruba landen vanuit Nederland 8-10 vliegtuigen per week, boeken kan via

KLM en TUI of via sites als Cheaptickets etc.

Wanneer u een veilige parkeerplek voor uw auto zoekt voor tijdens uw vakantie, dan kunt u deze vinden via Parkos.nl.

 

 

Als u arriveert op Aruba:

Op onze website staat een uitgebreide routebeschrijving vanaf vliegveld tot uw vakantieverblijf, er vanuit gaande dat u op het vliegveld een auto heeft gehuurd of dat uw autoverhuurbedrijf u op het vliegveld afhaalt, zoals vaak gebruikelijk is. (Uiteraard zijn er ook voldoende taxi’s op het vliegveld aanwezig.)

vakantietip: routebeschrijvingKlik hier voor de routebeschrijving

Bij uw aankomst in de villa wordt u opgewacht door iemand van ons beheerkantoor, met de sleutels in de hand en die u verder wegwijs maakt in de villa. Uiteraard staan zij uw verdere vakantie voor u gereed voor al uw vragen.

AdresSan Miguel 12
Aruba

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht